Изтичане на енергия с точки на чакра

И

Изтичането на енергия през вашите чакри може да бъде голяма грижа за повечето хора в новата ера, метафизичните и духовните области на живота. Това е голяма грижа за целия човешки род, но много хора дори не знаят за малката чакра, която причинява по-голямата част от това изтичане на енергия, камо ли как да го коригираме.

Имате малка чакра, която се нарича вашата чакра на далака, която се намира под лявата ви област под мишниците. Това не е нещо, което се преподава широко в класовете, тъй като повечето класове чакри или курсове обсъждат вашите основни чакри и няколко възнесени. Вашата чакра на далака обаче е незначителна чакра, която е важна за всеки и за всички там. Това е точка на чакра, която може да бъде огромна потенциална зона на изтичане на енергия, особено ако не работите с това.

Ако дори не сте знаели, че това съществува или дори как да го поправите, не се притеснявайте, тъй като за него може да се погрижите много бързо. Първо това, което трябва да направите, е да знаете къде се намира и за какво е там. Разбира се, току-що разгледахме това в горния параграф. След това трябва да се научите как да лекувате това. Много хора губят енергия извън тази точка на чакра поради няколко причини. Един не са наясно с това, двама са наясно, но не правят нищо по въпроса, или трима не са сигурни как да коригират проблема.

След като вече сте наясно с района и проблема, който тази малка чакра може да причини, как да го поправите? Просто, като кристалното изцеление е голяма част от тази работа. Можете да работите върху тази малка чакра, като използвате един от трите кристала – Изумруд, Нефрит или Родохрозит. Аз лично предпочитам да използвам Emerald за тази област, тъй като това е, което най-добре резонира при мен.

Можете да извършите основно изцеление на кристали за тази точка на чакрата по време на лечебна или медитационна сесия, като поставите подходящия кристал върху областта и го завъртите по посока на часовниковата стрелка. Това не само ще енергизира точката на чакрата, но също така ще премахне всички запушвания и ще запечата всички потенциални зони на изтичане.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta