Акупунктура – средство за запек

А

Акупунктурата е ефективно средство за лечение на запек. Трябва да правите движение на червата 2 до 3 пъти на ден. Ако не изпитвате толкова често движение на червата или болезнено преминаване на твърди изпражнения, това може да доведе до запушване на червата и заболяване. Важно е да станете редовни чрез безопасен метод като акупунктура.

Акупунктурата спомага за възстановяване на правилната циркулация, премахване на болката и балансиране на тялото. В китайската медицина запекът се причинява от дефицит в далака и стомаха. Това също е резултат от сухота на дебелите черва от храни, които не поддържат храносмилателния процес.

Определени акупунктурни точки имат ефект върху стомашно-чревната подвижност, като служат като средство за запек. Акупунктурните лечения могат да отпуснат дебелото черво, далака и стомаха, за да стимулират движението. В допълнение, билки могат да бъдат направени специално за запек, който ще отпусне заседналия ци и ще възстанови чревната функция. Ци е слоят на жизнената сила.

Остър запек обикновено се решава в рамките на две акупунктурни лечения и с използването на билкови лаксативи от акупунктуриста. Яденето на храни с високо съдържание на фибри ще помогне за успеха на лечението с акупунктура.

Това, което е изцяло полезно за акупунктурата е, че в една сесия можете да се лекувате от множество симптоми. Можете да получите лечение за запек, загуба на коса, болки в раменете и главоболие в един и същи ден.

Освен това акупунктурата е напълно безопасна. Практикува се в Китай повече от 5000 години. Повечето застрахователни компании вече покриват акупунктурни лечения. Това е една от най-използваните алтернативни терапии в съвременния свят.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta