Преглед на стомашните прахосмукачки за упражняване на контрол върху талията и стомаха

П

Стомашните вакууми са чудесен и лесен начин за укрепване на корема или сърцевината и за изтъняване на талията. Страхотно упражнение е да се научите да контролирате ядрото си. Ядрото ви трябва да бъде ангажирано чрез редовни упражнения. Сега най-добрият начин за изгаряне на калории и мазнини е като правите онези упражнения за цялото тяло като клякам, удари, мъртви лифтове и т.н., защото те повишават нивото на метаболизма ви. Но можете да правите изолирани движения, които могат да укрепят сърцевината ви и дори да отслабят талията ви. Стомашният вакуум е едно от онези упражнения, които могат да го направят. Ето няколко указания за стомашния вакуум.

Стомашните вакууми се правят чрез въвеждане на стомаха ви, без да задържате дъха си. Вие не засмуквате червата си. Използвате коремните си мускули, за да вкарате сърцевината си вътре. Ключовият момент е да помислите за пъпа и върха на долната част на гръбначния стълб. Трябва да се преструвате, че се опитвате да накарате пъпа да докосне долната част на гръбначния стълб. Въпреки че не е възможно, това ще доведе стомаха ви възможно най-надолу. Трябва да дишате нормално (не задържайте дъха си по време на това упражнение). Вместо това всъщност можете да се отпуснете, като правите това движение. Можете да задържите това упражнение за стомашно вакуумно упражнение за около 20 до 30 секунди. Можете да опитате около 10 повторения на това движение. Какво може да направи този стомашен вакуум за вас и вашата сърцевина? Е, като се занимавате с коремните си мускули, можете да укрепите различната част от сърцевината си, като външната. Също така е доказано, че можете да намалите размера на талията си. Има много йогу гурута, които всъщност са използвали това упражнение, за да намалят изключително размера на талията си до няколко инча. Сега не ви гарантирам, че ще загубите няколко сантиметра, правейки стомашни прахосмукачки. Но това упражнение се допълва добре с другото упражнение за цялото тяло, за да можете да работите по същество.

Стомашният вакуум е чудесно упражнение за укрепване на сърцевината и дори за тънка линия на талията. За да спестите време в тренировките си, можете да правите това движение в нормалния ход на деня. Можете да правите това движение, докато чакате на опашка. Можете да правите това движение, докато шофирате колата си. Можете дори да правите това движение, докато се разхождате. Вероятно единственият път, когато не можете да направите това движение, е когато ядете или пиете. Не е необходимо да трябва да сте във фитнеса, за да правите това упражнение. Как е това за спестяване на вашето време? Трябва да включите стомашни вакууми като част от начина си на живот.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta