8 начина за изгаряне на мазнини по корема без упражнения

8

Търсите да изгаряте мазнини по корема без упражнения? Или, ако сте като мен, търсете допълнителни начини за изгаряне на мазнини по корема извън традиционните упражнения. Ето няколко чудесни начина да увеличите метаболизма си, без да се качвате на тренировъчна машина, да вдигате гира или да правите коремни съчетания.

1) Разходка

Ходенето е силно документирано като най-доброто нещо за заседналите хора да добавят, за да отслабнат за постоянно. Всеки ден намирайте възможности да ходите по-често. До ъгловия магазин, около къщата или на място. Наистина няма значение, стига да ходите поне 30 минути дневно. Последователно увеличавайте темпото си на ходене до 3,5 мили в час.

2) Изправете се

Стоенето изгаря 33% повече калории от седенето. Не забравяйте да стоите общо 3 часа дневно, за да изгорите мазнините по корема. Следващия път, когато се озовете на дивана и гледате телевизия, изправете се! За увеличен ефект ходете на място, докато гледате телевизия.

3) Изсмучете стомаха си

Да, само всмукването на стомаха ви ще стегне корема ви и ще укрепи мускулите под бъдещата ви шест опаковка. Ето какво правите – Всмуквайте стомаха си, доколкото можете (Дръпнете навътре, не стискайте). Фокусирайте се върху издърпването на корема си, доколкото можете. Задръжте за 5 секунди, продължете да дишате и освободете. Починете 10 секунди и повторете, този път се съсредоточете върху изтеглянето от горната част на корема. Алтернативен. Ще усетите изгарянето.

Започнете с 10 повторения два пъти на ден. През следващите две седмици увеличавайте честотата и продължителността на смучене в стомаха си все по-далеч, все по-често, задържайки го все по-дълго и по-дълго. В колата си, на бюрото си, разхождайки се, не забравяйте, не задържайте дъха си. В крайна сметка искате да стигнете до точката, в която го правите постоянно и несъзнателно.

4) Изключете телевизора

Хората, които гледат телевизия в продължение на 3 часа дневно или повече, са с 60% по-склонни да бъдат или да затлъстеят. Гледайте телевизия в продължение на час на ден и намерете нещо друго за правене. Градина, чистене, изграждане на нещо, каквото и да е, стига да сте в движение

5) Дишайте

Знаете ли, че методът номер едно за премахване на отпадъците от телата ни е издишването? Когато изгаряте мазнини, тялото ви създава много токсини, които трябва да бъдат елиминирани. Ако някога сте имали курс по наука, несъмнено ще сте запознат с факта, че масата не може да бъде създадена или унищожена, а само преобразувана. Когато изгаряте дърва, масата на дървесината се превръща в енергия и газ. Същото се случва и когато изгаряме коремните мазнини в тялото си. По същество издишваме цялата мазнина.

Ако сте били затворени в стъклен съд, който току-що е седнал на кантара, и сте загубили 40 килограма, кантарът няма да покаже загубата на тегло. Защо? Тъй като теглото на цялата загубена мазнина ще бъде затворено във въздуха на запечатания стъклен съд. Това, което се опитвам да кажа е, дишай! Практикувайте дълбоки дихателни упражнения, кратки дихателни техники и всякакви други дихателни упражнения, които ви интересуват.

6) Изкъпете се

Не се притеснявайте, това не е толкова лесно, колкото звучи. Тук говорим за потапяне в студена вода. Вода достатъчно студена, за да ви побият тръпки. Петнадесет минути треперене е равно на джогинг за 15 минути. По време на обучението си, военноморските тюлени са принудени да седят в океана, докато вълните се сриват над тях до час. Това не е топла вода, по-скоро 45-50 градуса вода. Поради тежестта на това обучение, SEAL постоянно се наблюдават за хипотермия. Това не се препоръчва или одобрява.

Вместо това има две техники, одобрени изгаряне на корема мазнини.

А) Напълнете вана с много студена вода до височината на глезена. Влезте. Разходете се на място 2-4 минути. Това е много по-поносимо от това, което прави военноморският флот, но въпреки това предизвиква увеличаване на метаболизма ви, което продължава доста дълго.

Б) Вземете вана както обикновено, но вместо това напълнете ваната възможно най-високо с вода със стайна температура, 70 градуса. Водата не трябва да се чувства топла, а по-скоро хладна. Влезте, прочетете книга, упражнявайте дихателните си упражнения и т.н. за 30-60 минути. Пийте ледена вода, за да ускорите ефекта.

След 10-15 минути ще откриете, че тялото ви леко трепери. Това е добре, но не го натискайте. Когато тялото ви каже, че е време да се откажете, излезте. Няма нужда да бързате. След време ще бъдете професионалист в изгарянето на коремните мазнини чрез потапяне в студена вода, без да рискувате здравето си.

7) Вземете парна баня

Изпотяването е отличен начин за детоксикация. Но не правете това след потапяне в студена вода, ефектът върху метаболизма ви ще бъде загубен. Можете изкуствено да накарате тялото си да се изпоти, като вземете сауна или пара. Когато тялото ви е горещо от треска, упражнения или от пара, пулсът ви се увеличава. Кръвообращението се увеличава, за да охлади тялото, изпотяването отнема енергия, като по този начин изгаря калории и отделя стотици токсини. Друг отличен метод за изгаряне на мазнини по корема.

Моля, не бъркайте. Не препоръчвам дехидратация. Всъщност препоръчвам да пиете много вода, дори да носите вода със себе си, за да останете хидратирани. Уверете се, че това е ГОРЕЩА вода, хладната вода ще победи целта. Ако сте дехидратирани, няма да се потите толкова много, ако изобщо.

Започнете с 10 минути, но дръжте 20 минути като максимум. Нямате достъп до пара? Няма проблем. Седнете на тоалетната си, включете душа, ГОРЕЩО, със затворена врата и изключен вентилатор. Можете също така да облечете костюм за сауна, за да увеличите ефекта. Пийте много вода. Можете дори да ходите на място, за да изгорите допълнителни калории.

8) Правете това, което правят монасите от Шаолин

Технически предполагам, че бихте могли да наречете упражнение на някои от тези техники, но те ще ви укрепят и ще ви направят по-твърди от вдигането на тежести, без да докосвате гира.

А) Застанете с изправени ръце отстрани и заключени лакти. Силно натиснете дланите си надолу и вдигнете бързо правите пръсти назад. Повторете 49 пъти. Трябва да усетите това в предмишниците и трицепсите. Правете това ежедневно и ръцете ви ще бъдат твърди като дървена дъска.

Б) Застанете с ръце отстрани. Представете си муха на нивото на брадичката в края на обсега ви. Силно, плавно, хвърлете ръката си нагоре с лявото рамо, фокусирайки се върху скоростта. Представете си, че хващате мухата във вертикалния си юмрук и я стискате възможно най-силно. Задръжте за секунда. Сега, хвърлете дясната ръка нагоре и стиснете, след това хвърлете левия юмрук нагоре и стиснете силно. Повторете 49 пъти. Това ще укрепи ръцете, гърдите, раменете и ще подобри вашата координация.

В) Изпънете ръцете си право пред себе си. Разтворете краката си по-широко от ширината на раменете и приклекнете 1/4 от пътя. Пауза. Останете в това положение, колкото можете, като се стремите 5 минути, за да започнете. Дръжте ръцете си вдигнати. Ако можете да задържите това само за 30 секунди. Няма проблем. Изправете се, починете малко и повторете, докато не достигнете 5 минути. Това ще тонизира краката ви, както никое друго упражнение не може. Майсторите на Шаолин могат лесно да приклекнат и да държат ръцете си протегнати за час.

Някои от вас може да не мислят, че това са лесни начини за отслабване, но те ще накарат тялото ви да изгаря мазнините по корема, докато изгаря телесните мазнини. Следвайте тези съвети за изгаряне на телесни мазнини с препоръчаните ни диети, или още по-добре, добавете ги към рутинните упражнения за изгаряне на корема, за да ускорите резултатите си.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta