Симптоми на инфекция с дрожди в стомаха – решения за ръмжещите шумове в корема ми

С

Това е друга статия за симптомите на дрождова инфекция в стомаха. Някой току-що е започнал диетата й в понеделник и е приемал 2 хапчета каприлова киселина след всяко хранене и 1 донг куай след всяко хранене. Тя също е приемала мулти-витамин. Тя имаше броколи, слънчогледови семки, зеле и печено. Тя също приема пресен чесън, лимон и пие чай от карамфил. Във вторник тя имаше риба (костур), малко карфиол (не много), малко зеле и малко яйца. След като яде рибата, там, където е черният й дроб, коремът й започна да издава ръмжещи звуци, които не бяха глад. Обикновено получава такива, ако ще има диария.

Тя обаче нямаше диария, а само 2 изхождания бяха редовни. Днес тя изяде малко пиле и черни маслини и коремчето й отново направи същото, след като яде пилето (без кости, без кожа). Около час след хранене тя изхожда. Тя предполага, че е заради зеленчуците. Освен това от късно снощи симптомите й са били с около 20% по-лоши. Никога досега не е правила това, така че не знае дали това е отмиране или не. Тя се нуждае от бързо обяснение, тъй като шумовете в стомаха я притесняват.

Моят отговор е, че карфиолът и зелето ще изгонят маята, да не говорим за добавките. Забелязах, че роптае наоколо, когато тази мая се разпада. Той произвежда газ. Звучи ми добре. Ако обаче всеки път, когато ядете, започва да мърмори, тогава храносмилането ви може да е в недостиг на ензими. Моят правеше това всеки ден, не е свързано с дрождите, и косвено, но когато лекарят ми постави храносмилателни ензими, той спря. Разбра, че по това време не усвоявам протеини. И аз се чувствам добре в това отношение.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta