По-плосък по-нисък абс – 7 ключови предимства на плоския стомах

П

Много хора, които познавам, са били толкова обсебени от това да получат по-ниски кореми, без дори да знаят защо изобщо го искат или по-важното защо трябва да го имат. Разбира се, плоските кореми са повече от просто красиви за гледане. Има няколко предимства да имате плосък, секси корем и е важно да ги знаете всички. По този начин можете да започнете да работите за получаване на вашето днес с правилното мислене и дори да поддържате начина, по който търсите по по-полезни причини.

Ето ги и тях:

1. Добро здравословно състояние. Наличието на по-ниски кореми е показателно за обикновено здравословен начин на живот. Това показва, че придавате значение на тялото си и се грижите за него много добре.

2. Високо самочувствие. Ако се грижите достатъчно за начина, по който изглеждат коремните ви мускули, значи сте на прав път. На кого му пука какво мислят другите. Оценяването на начина, по който изглеждате, е по-важно от получаването на похвала от другите.

3. По-лесно да направите дрехите годни. Избягвайте да „разсипвате“ флабела върху скъпите си дънки или да показвате издутината през ризата си. С плоските кореми няма да се налага да се притеснявате дали никога повече няма да се впишете в любимите си дрехи.

4. Изгражда самочувствие. Наличието на плосък корем може да ви помогне да повишите увереността си. По-плоските ниски кореми ще ви накарат да се чувствате по-добре със себе си и, повярвайте ми, щом го направите, ще почувствате, че можете да направите всичко.

5. По-малко податливи на наранявания и мускулно натоварване. Добре разработеното ядро ​​означава, че е по-малко вероятно да пострадате. Това е така, защото сте по-силни, по-балансирани и дори сръчни.

6. Типично атрактивен. Въпреки че някои наистина не смятат абс за миене на дъски като основно измерване на горещината, те със сигурност са плюс. Плоските или добре дефинирани мускули на ab са безспорно привлекателни и привлекателни.

7. В крайна сметка ще доведе до по-щастлив, по-дълъг и здравословен живот. Разработването на корема определено носи много предимства за вашето здраве – по-добър кръвен поток, намалени шансове за инвалидизиращи заболявания като сърдечни заболявания, диабет и дори рак.

По-плоските долни кореми представляват цял ​​набор от предимства, на които дори вие не можете да кажете „не“. Ако това подобрява качеството ви на живот и ако можете да живеете по-дълго, казвам защо да не се стремите към него.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta